Zelf stappen zetten

Wil je jouw huis verduurzamen? Goed idee! Want energiebesparende maatregelen zorgen voor een lagere energierekening en een gezonder milieu. Om je alvast vooruit te helpen, heeft BEN een stappenplan voor je gemaakt.

Twijfel je nog? Kijk dan op www.verbeterjehuis.nl of neem contact op met BEN. We helpen je graag op weg!

SCHAKEL EEN BEDRIJF IN

Weet je al welke energiebesparende maatregelen jij in je huis wilt laten uitvoeren? Dan valt het tegenwoordig niet mee om een afspraak te maken met een gespecialiseerd bedrijf. Gelukkig kan BEN je helpen. Wij hebben contact gelegd met enkele vakkundige, betrouwbare en lokale bedrijven, waaronder Pluimers (isolatie), Breman (installatie), Boer (glas) en Dijkman (zonnepanelen). Via onderstaande planningtool maak je heel eenvoudig een afspraak met een van deze bedrijven. Tijdens het gesprek wordt er gekeken hoe de door jou gewenste maatregelen realiseerbaar zijn. En binnen een week na het gesprek ligt er een offerte op de deurmat. 

De door ons geselecteerde bedrijven staan bekend om hun kwaliteitsstandaard en zijn vanaf het begin betrokken geweest bij de verduurzaming van Berkum, waardoor ze de wijk goed kennen. We hebben trouwens géén prijsafspraken gemaakt, daar mag je zelf over onderhandelen.

Zo maak je een afspraak

In de planningtool agenda hieronder kan je in 4 eenvoudige stappen zelf een afspraak inplannen met één of meer van de door ons geselecteerde bedrijven:
1. Klik op de datum en dan op het plusje bij een tijdstip;
2. Er volgt een kort keuzemenu; kies hier welk bedrijf je graag op bezoek wilt hebben;
3. Vergeet niet je eigen gegevens in te vullen;
4. Je krijgt vlak voor de afspraak een bevestiging van het betreffende bedrijf.


LET OP: Per bedrijf kan er slechts 1 afspraak worden gemaakt voor een bepaalde datum en een bepaald tijdstip. Dubbele afspraken zijn niet mogelijk. Dus wie het eerst komt, het eerst maalt!


Raadpleeg een energiecoach

Geen huis is hetzelfde. Niet elk budget is even groot. En niet alle maatregelen hebben altijd overal evenveel resultaat. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Raadpleeg daarom een energiecoach van BEN! Hij of zij helpt je graag verder op weg. Samen kijk je naar het energieverbruik bij jou thuis en op basis daarvan geeft de energiecoach je praktische tips om je huis (verder) te verduurzamen.

Buurtbewoner 

” Wat fijn dat BEN dit heeft geregeld. Na de afspraak met Boer glas had ik binnen 2 werkdagen mijn offerte binnen”

Bewoner, Veldhoek

©  Berkum Energieneutraal