ISDE REGELING

Ga voor energie besparen en verduurzamen met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing. Woningeigenaren en zakelijke gebruikers kunnen subsidie krijgen voor het nemen van besparende en duurzame maatregelen in hun bestaande woning of bedrijfspand.

Ben je eigenaar van een koopwoning?
En is dit je hoofdverblijf? Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kun je subsidie aanvragen om je woning te isoleren. Op deze pagina lees je meer over de 5 typen isolatiemaatregelen.

Bent u eigenaar van een koopwoning?
En is dit uw hoofdverblijf? Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunt u subsidie aanvragen voor de aanschaf van een elektrische kookvoorziening.

Bent u eigenaar van een koopwoning?
En is dit uw hoofdverblijf? Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunt u subsidie aanvragen voor een zonneboiler.

Bent u eigenaar van een koopwoning?
En is dit uw hoofdverblijf? Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunt u subsidie aanvragen voor een (hybride) warmtepomp. U ontvangt minimaal € 500 subsidie voor een warmtepomp, afhankelijk van het type warmtepomp dat u kiest.

Speciaal voor Berkum is een tweede subsidie beschikbaar. De BEN subsidie loopt via de gemeente Zwolle die de regeling voor BEN inhoudelijk uitvoert.

©  Berkum Energieneutraal