Als de zon schijnt

BEN gaat deze zomer helpen woningen te isoleren en van zonnepanelen te voorzien.

De lente is begonnen, de gas prijzen blijven even stabiel, de zon gaat weer vaker schijnen. Juist nu wil BEN bewoners helpen hun huis optimaal te isoleren en van zonne­panelen te voorzien.

BEN wil de woningeigenaren in Berkum-Brinkhoek- en Veldhoek nog dit jaar helpen te isoleren (voor de winter begint) en zonnepanelen te installeren (als de zon het meest schijnt). Berkum wil als eerste wijk van Zwolle van het aardgas af zijn en daarvoor moet ieder huis voldoende geïsoleerd zijn.

Kom langs op zaterdag 13 mei en zaterdag 17 juni de eerste “Als de zon schijnt” isolatie- en zonnepaneel actiedagen worden georganiseerd. Een unieke kans om snel geholpen te worden bij het energiezuinig maken van uw woning.

Op deze dagen zal de grote groene Energie Bespaar Bus zichtbaar zijn bij de aangegeven straten. Aan boord van de bus zijn BEN energie adviseurs en lokaal bekende bedrijven die kennis heb­ben van de bouw van deze woningen.

Zij kunnen u snel en aantrekkelijk helpen met offertes/energie advies/subsidie/lening advies. U ontvangt snel een offerte waardoor er spoedig geïsoleerd en/of geïnstalleerd kan worden. Dus doe mee en voorzie uw huis nu nog van isolatie met aantrekkelijke subsidies en/of zonnepanelen.

Met de isolatie bent u dan voorbereidt op de komende winter. De zonnepanelen kunnen al snel energie op wekken. Bij twijfel of vragen kunt u in de bus ook advies krijgen over de mogelijkheden van energie besparing en de bijbehorende subsidies en warmtelening mogelijkheden door onze BEN energiecoaches en ambassadeurs.

Kom langs op 13 mei of 17 juni en doe mee.
Een unieke kans om snel geholpen te worden bij het energiezuinig maken van uw woning

De Energie Bespaar Bus staat op 13 mei vanaf 11.15 uur tot 16.00 uur op de locatie Boerendanserdijk – Hoek Elzenlaan / of Cypressenlaan voor de straten  Cederlaan, Cypressenlaan, Elzenlaan, Essenlaan, Larixlaan, Olmenlaan en Sparrenlaan.

De Energie Bespaar Bus staat op 17 juni vanaf 11:15 uur tot 16.00 uur op de locatie Winkelplein / of bij Berkumstede voor de straten: Abelenlaan, Acialaan, Berkenlaan, Dennenlaan, Meidoornlaan, Palmenlaan en Prunuspark.

Koffie of thee met wat lekkers en een verrassing staan voor u klaar.

Ook bewoners uit de andere straten zijn welkom!
In september en oktober 2023 volgen er nog 2 “Als de zon schijnt” acties in andere straten. Woont u in de buurt maar toevallig niet in één van de vermelde straten? Geen probleem: u bent van harte welkom
Bewoners bij u in de buurt die al stappen hebben gezet op het gebied van verduurzamen worden ook uitgenodigd om geïnteresseerde buren over hun ervaring te komen vertellen.
Als u zich wilt aanmelden voor een bezoek aan de bus kunt u dat hieronder doen. Uiteraard bent u ook welkom als u zich vooraf niet aangemeld heeft.

Bewoners bij u in de buurt die al stappen hebben gezet op het gebied van verduurzamen zijn ook uitgenodigd om geïnteresseerde buren over hun ervaring te komen vertellen.

Graag even aanmelden:

    Wil je direct een afspraak maken met een bedrijf? Klik dan hier! 

    Of wil je eerste een afspraak met een energie coach? Klik dan hier! 

    ©  Berkum Energieneutraal