Instructie Microsoft Teams

Online bijeenkomst Wijkenergiesystemen Berkum

Datum: 29 juni 2023
Tijd: 19.30 – 20.30 uur

bent u bekend met Teams?
Om deel te nemen klikt u op deze link naar de teambijeenkomst

Hartelijk dank voor uw interesse in de online bijeenkomst van Berkum Energieneutraal over de wijkenergiesystemen. Tijdens de bijeenkomst zullen wij zoveel mogelijk vragen beantwoorden van u en andere Berkumers. Via deze weg delen wij de praktische zaken die u moet weten om deel te kunnen nemen aan de bijeenkomst.

De online bijeenkomst wordt online georganiseerd met behulp van Microsoft Teams. Tijdens de bijeenkomst kunt u in de online chat en/of via WhatsApp vragen stellen aan het panel.

Wat heeft u nodig?

Om deel te nemen heeft u de volgende middelen nodig:

  • Een PC, laptop, tablet of mobiele telefoon met toetsenbord;
  • Een voldoende stabiele internetverbinding.

Microsoft Teams

Microsoft Teams is een veilig beeldbelprogramma dat voldoet aan onze privacystandaard. Deelnemen gaat als volgt:

  1. Vanaf een week voorafgaand aan de bijeenkomst vindt u op de website van Berkum Energieneutraal een link naar de online bijeenkomst.
  2. Wanneer u hier op klikt komt u op de inlogpagina van Teams. Indien u een Teams-account heeft kunt u via uw account inloggen. Wanneer u dat niet heeft of niet wilt, klik dan op ‘doorgaan in deze browser’.
  3. Op de volgende pagina kunt u, indien u zonder account werkt, uw naam invoeren. Daarna klikt u op ‘Nu deelnemen’.
  4. U zit nu klaar voor de bijeenkomst. Iemand van de organisatie zal u toelaten. Tijdens de bijeenkomst kunt u alleen gebruik maken van de chatfunctie. De microfoon hoeft u niet te gebruiken. Als u dat wilt, kunt u de camera wel aanzetten (niet verplicht).

Let op: voor de bijeenkomst kunt u de webversie van Microsoft Teams gebruiken en heeft u dus geen apart programma nodig.

Om deel te nemen klikt u op deze link naar de teambijeenkomst

Mocht u tijdens de bijeenkomst technische problemen ervaren met Teams, dan kunt u contact opnemen met de helpdesk. Deze is vanaf een half uur voor de bijeenkomst te bereiken via telefoonnummer 06-23665527 of per mail via merle@rosegaar.com.

De gespreksleiders staan garant voor een veilige en vertrouwde online omgeving. We hopen veel vragen te kunnen beantwoorden op donderdagavond 29 juni 2023.

Graag tot dan!

Berkum Energieneutraal

Instructie Mentimeter

Tijdens de bijeenkomst wordt gebruik gemaakt van Mentimeter. Met Mentimeter kunt u met uw mobiele telefoon vragen op het scherm beantwoorden. Volg onderstaand stappenplan om Mentimeter te gebruiken:

Stap 1: Ontvang de presentatiecode

De presentator zal u een presentatiecode geven die u nodig heeft om deel te nemen. Dit kan een reeks cijfers of een woord zijn. Zorg ervoor dat u de code nauwkeurig noteert.

Stap 2: Ga naar www.menti.com

Open uw internetbrowser op uw pc, laptop of smartphone en ga naar de website www.menti.com. Dit is de officiële website van Mentimeter.

Stap 3: Voer de presentatiecode in

Op de startpagina van Mentimeter ziet u een tekstvak waar u de presentatiecode kunt invoeren. Typ de code die u heeft ontvangen van de presentator in dit tekstvak.

Stap 4: Klik op “Start” of “Join”

Zodra u de presentatiecode heeft ingevoerd, klikt u op de knop “Start” of “Join” (afhankelijk van de gekozen taal). Hiermee sluit u aan bij de presentatie van de presentator.

Stap 5: Beantwoord de vragen

Terwijl de presentatie vordert, zal de presentator vragen stellen of peilingen tonen op het scherm. U kunt uw antwoorden op deze vragen invoeren via uw computer of smartphone. Volg de instructies die de presentator geeft en beantwoord de vragen op de gewenste manier.

De antwoorden worden zichtbaar op het scherm. Komt u er niet uit? Bel dan met de helpdesk: 06-23665527.

©  Berkum Energieneutraal