BEN biedt aan: gratis cursus energiecoach voor vijf vrijwilligers

Wil jij je buurtgenoten helpen met energie besparen en isoleren? Dan zijn we op zoek naar jou!  Berkum Energieneutraal zoekt vijf enthousiaste mensen met een duurzaam hart, die anderen willen helpen met energie besparen door energiecoach te worden.

Wat is een energiecoach?

Een energiecoach is iemand die alles weet van slimme manieren om energie te besparen en hierover anderen met veel plezier adviseert. Ook helpt de energiecoach met een stappenplan voor je huis, zodat je zicht krijgt op hoe je beter kunt isoleren. Verder weet de energiecoach precies hoe je de subsidies hiervoor moet aanvragen.

BEN wil gaan werken met een groep van vijf energiecoaches, zodat er niet teveel tijd van je wordt gevraagd.

Wij betalen de cursus!

Door een subsidie van de gemeente heeft BEN geld ontvangen om de cursus voor jou te betalen. Behalve een paar uur van je tijd kost het je dus verder niets. We organiseren deze cursus samen met andere wijken, dus je zit in een klas met mensen uit de hele stad.

De cursus Energiecoach start in februari en is waarschijnlijk digitaal. In drie avonden leer je alles over energie besparen, subsidieregelingen, gesprekstechnieken, de digitale tool die je kunt gebruiken en nog veel meer. Je kunt daarna je eigen huis én die van je buren helpen comfortabeler en energiezuiniger te maken.

Meld je aan!

Wil jij een van de vijf energiecoaches worden en je buurtgenoten adviseren? Meld je dan aan via verduurzamen@berkumenergieneutraal.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

©  Berkum Energieneutraal