Leen een energiemeter

Hoeveel energie en geld kost mijn wasdroger precies?

 

Je hebt waarschijnlijk apparaten in huis waarvan jij je afvraagt hoeveel energie ze gebruiken, en wat dat precies kost. Door eenvoudig te meten met een energiemeter, weet jij gemakkelijk wat ze verbruiken en wat je kunt besparen.

Wil jij weten wat bijvoorbeeld je wasdroger precies verbruikt en kost? Leen bij ons een energiemeter voor een aantal dagen, en ga aan de slag. De energiemeter is eenvoudig in te stellen in energiegebruik, voltage, amperage, energie frequentie en power factor.

Het energiegebruik en de kosten van het gebruik van het apparaat zijn te zien in KWh (totaal energiegebruik), in totale kosten en de verwachte CO2 in kg. Voor de kosten kunt jij je eigen KWh prijs invoeren (bijvoorbeeld € 00,22) zodat je na het meten weet wat het heeft gekost.

Met de gemeten informatie kun je bepalen of jouw apparaat de juiste hoeveelheid energie gebruikt, of dat het misschien handiger is om een nieuw, zuiniger apparaat aan te schaffen.

Geïnteresseerd? Je kunt een energiemeter voor een paar dagen lenen via verduurzamen@berkumenergieneutraal.nl Via de mail maken we een afspraak over het ophalen en afleveren van de meter.

Veel succes met het meten van je apparaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

©  Berkum Energieneutraal