Ontvang een GRATIS energiedisplay en ontdek de kracht van besparen! 🌟

De Wijkvereniging Berkum en de BEN energiecoaches zijn gezamenlijk aan het werk om jou te helpen energie te besparen op een leuke en motiverende manier. Daarbij geven we naast advies ook GRATIS energiedisplays weg aan gezinnen in onze wijk die nog niet eerder verduurzaming ondersteuning van BEN hebben gehad! 🎁

Wat is een energiedisplay? Dat is een slim apparaatje dat inzicht geeft in jouw energieverbruik. Met real-time informatie zie je direct welke apparaten energievreters zijn en ontdek je eenvoudige manieren om te besparen. πŸŒπŸ’‘

Waarom zou je meedoen? Omdat besparen niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee! Bovendien maken we van besparen een soort spel voor de kinderen in het met leuke tips en uitdagingen. πŸŒπŸ’°

Hoe ontvang je jouw GRATIS energiedisplay? Simpel! Stuur een aanvraag voor een energiecoach via onderstaande link waarin jouw contactgegevens en BEN regelt de rest.
Laten we samen de energierekening verlagen en een positieve impact maken! 🌈🌿

www.berkumenergieneutraal.nl/energieadvies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Β© Β Berkum Energieneutraal