Enquête Berkum

Resultaten enquête Berkum Energieneutraal

Ben jij ook benieuwd naar de resultaten van de Berkum enquête? In 2021 hebben we deze enquête georganiseerd, die ging over allerlei zaken die te maken hebben met onze weg naar een aardgasloze wijk. Maar liefst 706 gezinnen hebben deze vragenlijst ingevuld! Dit geeft aan dat het onderwerp veel mensen bezighoudt, en dat de antwoorden iets zeggen over de mening van de hele wijk. Vanaf nu zijn de resultaten te downloaden.

Je vindt één rapport met alle antwoorden bij elkaar. En omdat huiseigenaren en huurders op een eigen manier aan de slag moeten met het isoleren en energie besparen, hebben we daarnaast de antwoorden uitgesplitst voor beide groepen. We wensen je veel leesplezier.

Wat gaan we doen met de antwoorden?
Op basis van jullie antwoorden kunnen we je beter ondersteunen bij het besparen van energie en isoleren van je huis. Ook nemen we de antwoorden mee in het uitdenken met welk systeem we de wijk in de toekomst gaan verwarmen. De keuze van het systeem leggen we hopelijk dit jaar nog aan je voor.

Enquête resultaat woningeigenaren

Enquête resultaat huurders

Enquête resultaat woningeigenaren en huurders samen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

©  Berkum Energieneutraal