Wat kan ik verwachten als deelnemer?

De woningeigenaren die zich voor 1 oktober hebben aangemeld, hebben allemaal een maatwerk energiescan ontvangen, uitgevoerd door de Gebouweninspectie Nederland, een onafhankelijk bedrijf.

In de woningen is onderzocht wat de mogelijkheden zijn voor isolatie van de vloer, de schouw en het dak, de aanpassingen van enkel glas naar HR++ of Triple, het plaatsen van zonnepanelen, betere ventilatie en de plaatsing van warmtepompen.

Met het rapport kan de woningeigenaar zelf aan de slag of kan men zich aansluiten bij BEN voor de collectieve uitvoering.

Op grond van de 90 scanrapporten heeft BEN marktpartijen geselecteerd die de uitvoering gaan verzorgen. Zo zorgen we voor goede kwaliteit, een scherpe prijs, de juiste uitvoering in de tijd, en hoeft niet ieder dit voor zich uit te zoeken.

Na de informatiesessie op 14 december 2020, waarin de geselecteerde marktpartijen hun aanbod presenteerden, zullen de marktpartijen (na gegeven toestemming) contact opnemen met de woningeigenaren om de woningspecifieke situatie te bespreken.

Op grond van de persoonlijke offerte(n) kunnen de woningeigenaren opdracht verstrekken voor de uitvoering.In de periode van uitvoering kan de woningeigenaar natuurlijk ook bij ons terecht voor vragen en ondersteuning, bijvoorbeeld over subsidiemogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

©  Berkum Energieneutraal