4 april Bewonersbijeenkomst wijkenergiesysteem

In het najaar organiseert Berkum Energieneutraal een bewonersraadpleging. Een bewonersraadpleging is een onderzoek waarbij we u vragen uw mening te geven over een andere manier van verwarmen van uw huis. Alle bewoners van Berkum, Brinkhoek en Veldhoek ontvangen een vragenlijst om in te vullen. Daarmee halen we alle meningen op over andere manieren van verwarmen. Wij vertellen u hier graag meer over tijdens de startbijeenkomst op dinsdagavond 4 april aanstaande waar we u graag voor uitnodigen:

Tijd: 19.30 – 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie: Wijkcentrum de Weijenbelt (Campherbeeklaan 82)

Graag nodigen wij u uit voor deze bijeenkomst als huiseigenaar of huurder in Berkum, Brinkhoek of Veldhoek.
De eerste stap is het kiezen van een nieuw wijkenergiesysteem. Dat betekent dat we op zoek gaan naar een duurzame vervanging van aardgas voor het verwarmen van uw woning. Berkum Energieneutraal kijkt naar de mogelijkheden hiervoor.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over de bewonersraadpleging en de periode die daaraan vooraf gaat. We delen met u de uitkomsten van het technisch onderzoek naar de mogelijkheden voor aardgasvrij wonen in Berkum, Brinkhoek en Veldhoek. De avond sluiten we af met een borrel.

Aanmelden 4 april 2023

    Wilt u ook onze nieuwsbrieven blijven ontvangen?

    Vul dan ook uw gegevens hieronder in.

    * verplicht veld.

    ©  Berkum Energieneutraal