Bewoners raadpleging

Van 9 t/m 14 oktober organiseert Berkum Energieneutraal een Bewonersraadpleging. Een onderzoek waarbij we u vragen uw mening te geven over een andere de manier van verwarmen. Alle huishoudens van Berkum, Brinkhoek en Veldhoek ontvangen hiervoor een uitnodiging met persoonlijke code om de vragenlijst in te vullen. Dat kan anoniem. Informeer u vooraf goed: berkumenergieneutraal.nl/wijkenergiesysteem

Inloopspreekuur 21 en 28 september en 5 oktober
Heeft u nog vragen? Loop binnen bij één van onze inloopspreekuren waar u uw vragen kunt stellen aan het team van BEN.
Tijd: 19.00 – 21.00 uur
Locatie: BEN-ruimte Wijkcentrum de Weijenbelt (Campherbeeklaan 82a)

Aftrap bewonersraadpleging 9 oktober
Op maandag 9 oktober, de eerste dag van de bewonersraadpleging, is het team van BEN vanaf 10.00 uur tot 19.00 uur aanwezig in de BEN-ruimte om vragen te beantwoorden en u te helpen met het invullen van het formulier van de bewonersraadpleging. U bent de hele dag welkom om binnen te lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

©  Berkum Energieneutraal