Berkum Energie Neutraal heeft een nieuw gezicht

Vanaf 1 december zal Maarten Bakker, 35 jaar, de activiteiten van Berkum Energie Neutraal als parttime projectmanager gaan coördineren. Maarten is geen onbekende in de wereld van de energietransitie. Hij heeft o.a. gewerkt bij Buurtkracht en Enexis. Momenteel werkt hij aan verschillende duurzaamheidsprojecten (met grootschalige energie opwek) waarmee wij in Berkum verzekerd zijn van een brede kijk op de praktijk.

Maarten volgt Timo Veen op en zal leiding gaan geven aan de drie onderdelen van Berkum Energie Neutraal; verduurzamen, nieuw energiesysteem en grootschalige opwek.
Als bestuur zijn wij ervan overtuigd dat we met Maarten een enthousiaste, gemotiveerde en deskundige coördinator hebben aangesteld. Hij zal als aanspreekpunt voor de energietransitie in onze wijk fungeren en ons als wijk zal bijstaan in het maken van de juiste beslissingen.

Het bestuur Berkum Energie Neutraal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

©  Berkum Energieneutraal