Bewonersavonden op 21 april van BEN én gemeente Zwolle

Op woensdag 14 en 21 april vinden onze digitale bewonersavonden plaats. Hier word je als Berkumer bijgepraat over aardgasvrij, de subsidie van de gemeente, samen verduurzamen en wat de volgende plannen zijn van Berkum Energieneutraal. Op 21 april vindt er nóg een online avond voor Berkumers plaats, vanuit de gemeente Zwolle.

Dit is een wijkgesprek met wethouder William Dogger, waar feedback gegeven kan worden over hoe het gaat in de wijk en wat er anders of beter kan in Berkum. We kunnen ons voorstellen dat deze avond ook interessant kan zijn voor jou als Berkum-bewoner. Wil je toch bij ons aanschuiven? Dan kan je alsnog je feedback over je wijk digitaal doorgeven aan de gemeente. Dit kan via wijkservicepuntoost@zwolle.nl.

Wij van Berkum Energieneutraal zullen ervoor zorgen dat gemaakte opmerkingen over BEN tijdens het gesprek met de wethouder, terug te vinden zijn op onze website.

Wees van harte welkom op een van onze bewonersavonden! Aanmelden kan nog steeds via bitly.com/berkumbewonersavond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

©  Berkum Energieneutraal