Online bewonersavonden 14 en 21 april

Op woensdag 14 en 21 april organiseren we opnieuw online bewonersavonden van Berkum. Omdat de vorige online avonden een succes waren en er veel ontwikkelingen gaande zijn op het gebied van aardgasvrij wonen, subsidies en verduurzamen, is het hoog tijd om jullie bij te praten! Er worden twee bewonersavonden georganiseerd, om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven erbij te zijn.

De digitale bewonersavond wordt live uitgezonden vanuit de Business Lounge van VV Berkum. Een presentator uit de wijk gaat in gesprek met de mensen van Berkum Energieneutraal, de gemeente en de woningcorporatie deltaWonen.

We gaan onder andere in op wat er met de subsidie van 4 miljoen euro gaat gebeuren die gemeente Zwolle heeft ontvangen van Proeftuin Aardgasvrije Wijken (PAW), en komt er een inwoner van Berkum aan het woord over het verduurzamen van zijn huis. We brengen jullie op de hoogte van het nieuws over de lang verwachte energiebox, en we blikken terug op de vorige fase en kijken natuurlijk vooruit naar de volgende fase.

Gedurende de avond kun jij als geïnteresseerde kijker ook je vragen stellen in de chat, die dan door de tafelgasten beantwoord kunnen worden. Heb jij specifieke vragen, of wil je graag meer weten over BEN? Meld je hier aan voor één van de bewonersavonden: bitly.com/berkumbewonersavond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

©  Berkum Energieneutraal